Informatie werkwijze

Dominique Citroen speelde als professioneel claveciniste in vele gerenommeerde Nederlandse ensembles en orkesten. Vanaf 1995 begon zij zich ook zakelijk te ontplooien. Tegenwoordig wijdt zij zich full time aan haar eigen adviesbureau. Zij ontwikkelt scholingsprojecten, coördineert subsidieaanvragen door en voor producenten, bemiddelt en geeft loopbaanbegeleiding en workshops fondsenwerving. Vanaf begin 2014 vertegenwoordigt Dominique Citroen de bekende Nederlandse jazzpianist Peter Beets voor speciale (inter) nationale concerten en evenementen (www.peterbeets.com).

Ervaring

De afgelopen jaren is de praktijk van Citroen Adviesbureau Podiumkunsten snel gegroeid. Dominique Citroen adviseert kunstenaars van alle denkbare disciplines.  Ze is gastdocent, adviseur en mediator bij vele organisaties zoals het SENA, Fonds Podiumkunsten, Gemeente Utrecht Culturele Zaken, Residentie Orkest, MCO, InHolland en het Conservatorium van Amsterdam. Ook adviseert ze kunstenaars, zzper’s en particulieren die behoefte hebben aan loopbaanbegeleiding of andere vormen van ondersteuning. Dominique geeft regelmatig lezingen en workshops in het kader van zelfstandig ondernemen en fondsenwerven.

Over adviseren

Wat ik te bieden heb is een enorm netwerk en jarenlange ervaring in bemiddelen en adviseren.

Over het intakegesprek

De eerste keer kunnen mensen hun verhaal doen. Vervolgens zoeken we samen een passend vervolgtraject. Ik ga daarbij niet alleen af op mijn kennis, ik luister ook naar mijn gevoel. Zelfs bij de meest sombere scenario’s heb ik de neiging om te denken: dat moet toch wel lukken. En dan lukt het meestal ook.

Over loopbaanbegeleiding

Door mijn enorme ervaring als uitvoerend musicus in combinatie met mijn zakelijke activiteiten in de muziekwereld kan ik mensen optimaal begeleiden en adviseren. Loopbaanbegeleiding is zoeken naar mogelijkheden en koppelen van mensen binnen je netwerk. Door mijn positieve benadering stimuleer ik iedereen om te zoeken wat je echt wilt en te doen waar je goed in bent.